Basis og Premium Medlemskab

Prøv SportPartner gratis

SportPartner tilbyder et Basis Medlemskab, som er helt gratis! På denne måde kan du tage et kig omkring på hjemmesiden og udforske hvordan den er sat op. Du kan se alle profiler og endda udvise din interesse i andre medlemmer. Først når du vil sende og læse personlige beskeder, bliver der opkrævet et gebyr for Premium Medlemskab. Men du bliver aldrig fanget i en træls kontrakt, da der er INGEN opsigelsesperiode hvis du vil framelde dig igen.

  Basis (gratis) Premium
Opret profil
Opret søgeprofil
Søg og se Matches
Se profiler
Udvis interesse
Send en billedanmodning
Vælg favoritte Matches
Se profilbesøg
Indgående beskeder
Ranger højest i andres søgeresultater
Svar på indgående beskeder
FIND DIT MATCH
Hvor meget koster det?

Efter en gratis prøveperiode med et Basis Medlemskab, kan du vælge, om du ønsker at blive betalende Premium Medlem. Brugergebyret, som opkræves af SportPartner, er den eneste måde at sikre kvaliteten af hjemmesiden på. Det gør det muligt, løbende at tiltrække nye medlemmer, hvilket garanterer, at der findes gode Matches til alle. SportPartner forsøger, at holde alle gebyrer så lave som muligt, og sammenlignende undersøgelser viser, at SportPartners hjemmeside er en af de billigste af sin slags. Du kan vælge mellem 1, 3, 6 eller 12 måneders medlemskab.

  Gebyr per måned
1 måned 99 kr
3 måneder 69 kr
6 måneder 49 kr
12 måneder 39 kr
Er jeg fanget i en eller anden kontrakt?

NEJ, selvfølgelig ikke! SportPartner kræver ingen varselsperiode til opsigelse af medlemskaber. Så du behøver ikke at give os en melding 30 dage i forvejen, for eksempel. En enkel e-mail, når du ønsker det, er nok. Vi fornyer kun dit medlemskab til de antal måneder, du valgte, da du tilmeldte dig første gang (f.eks. 3 måneder eller 6 måneder). Og når vi ikke modtager flere betalinger fra din side, opsiges dit medlemskab automatisk. SportPartner har eksisteret i 9 år allerede, og det virker!

FIND DIT MATCH

Match fundet!

I har begge godkendt hinanden til kontakt! I er nu i en samtale.

Select language